Doplňte svůj šatník o oblečení na podzim

Na podzim nás čekají chladnější rána a večery. Podzim je ideální čas pro doplnění své garderoby o nové kousky. Všechny dámy, které sledují nejnovější módní trendy, to velmi dobře vědí. Pro připomenutí přinášíme přehled věcí, které vám nesmí ve skříni chybět.

Podzimní oblečení – šaty se vzory

Na podzim bude móda často inspirována přírodou. Dámské šaty s květinovými vzory můžete doplnit o další modely. Nejmódnější budou dlouhé šaty jednobarevné nebo s potiskem. Takový styl vás učiní smyslnější a výraznější. Zvolit můžete barvy jako jsou tmavě modrá, černá nebo zelený smaragd. Velmi oblíbené jsou šaty s dlouhým rukávem, které lze nosit po celý rok. Jsou ideální pro celou řadu oficiálních akcí, včetně pracovních. Výběr je obrovský a nejžádanější podzimní šaty jsou vždy přizpůsobené nebo mírně rozšířené, vyrobené z příjemné látky. Letošním trendům navíc dominují vzdušné modely šifonů, jejichž potisky efektivně přitahují pozornost. Květy, puntíky a pruhy různých velikostí vypadají v podzimní verzi krásně a dodávají jasnost. Pokud však chcete trochu elegantnější verzi, zvolte lichoběžníkové šaty s dlouhými rukávy v tlumené klasické barvě.

K šatům se vám budou hodit módní dámské kabáty. V letošní podzimní sezóně vládnou klasické barvy. Hledejte černé, béžové, hnědé a bílé kabáty, které jsou nejnovějším trendem. Kabát v barvě velbloudí srsti bude vaším nejlepším přítelem. Výhodou základních barev je, že fungují dobře v kombinaci s jinými barvami, takže si můžete vymyslet spoustu outfitů s kabátem v hlavní roli. Se správnými botami a kabelkou budete vypadat nonšalantně i v levnějším kabátu.

Je čas na teplý svetr

Podzimní dny postupně chladnou a večery se prodlužují. Proto se ve vašem šatníku začne objevovat teplejší oblečení. Pokud mluvíme o tom, co letošní podzimní móda nabízí, jsou to určitě dámské svetry v tlumených barvách. Klasický střih se vrací k trendům – dlouhý svetr po stehna v jednotné barvě. V podzimním svetru se budete celý den cítit v klidu bez ohledu na situaci. Pokud si rádi hrajete s módou, zvolte styling skládající se ze svetru a sukně ve stejné barvě – světle béžové, pudrové nebo šedé. Podle nápadu svého vzhledu můžete kombinovat sukni nebo svetr s jinými druhy oblečení, třeba zvolte svetr, džíny a vyberte si i tradiční dámské topy.

Nezapomeňte na kvalitní obuv

Zcela jistě máte svůj oblíbený pár bot. Pokud jste však dosud věřili balerínkám, mokasínům a kotníkovým botám, nezapomeňte si pořídit i vhodné dámské tenisky, které jsou nepostradatelným kouskem obuvi a to nejen ke sportovním modelům. Módní tenisky jsou lehké, pohodlné a lze si vybrat z nepřeberného množství barev. Tenisky můžete bez obav obout k džínám, plátěným kapsáčům, ale i k sukni nebo šatům romantického vzhledu. Univerzálním modelem jsou bílé tenisky, které  sladíte skutečně s jakýmkoliv outfitem. Pokud se cítíte nejlépe v klasických barvách, můžete si vybrat černé tenisky, kterými doplníte všechny možné barevné outfity a navíc si vyberete z mnoha modelů.