Náhradní matka porodila čínskému páru dvojčata. Za několik týdnů ale zjistila překvapivou pravdu

Jessica a Wardell Allenovi byli rodiči dvou krásných, zdravých dětí, ale žena cítila potřebu pomoct ženám, které se marně snaží otěhotnět. Rozhodla se tedy stát náhradní matkou. Po několika týdnech zjistila šokující pravdu.

Místo jednoho dítěte hned dvě

Jessicu kontaktoval pár z Číny s žádostí, aby se stala jejich náhradní matkou. Ta okamžitě souhlasila. Zahájila tedy léčbu IVF. V dubnu roku 2016 se nečekaně dozvěděla, že ve svém břiše nenosí jedno dítě, ale hned dvě. Očekávala dvojčátka. Lékaři potvrdili, že se sice jedná o vzácný jev, ale nelze jej vyloučit. Někdy se stane, že se vajíčko rozdělí a dá tak šanci dvojčatům.

 

Těhotenství probíhalo bez problémů

Čínský pár se dozvěděl, že náhradní matka je v očekávání s dvojčaty. Jessica těhotenství zvládala naprosto bez problémů a neprovázely ji žádné komplikace. Porodila dvě naprosto zdravé děti, které dle protokolu byly krátce po porodu od Jessicy odděleny. I když vše proběhlo velice rychle, stačila si všimnout, že jedno z dětí je tmavší pleti než druhé.

Barva pleti

Novopečení rodiče zanedlouho poslali Jessice rodinnou fotografii, kde už bylo patrné, že jsou dvojčata zcela rozdílná. Jeden z chlapců vůbec nevypadal jako Číňan, měl stejnou barvu pleti jako děti Jessicy a Wardella. V tu chvíli to ženě došlo, i když se neodvážila své myšlenky vyřknout nahlas. O několik týdnů později se začal zajímat i čínský pár.

Nečekané výsledky DNA testů

Podstoupil tedy testy DNA a překvapivá pravda vyšla najevo – jeden z chlapců byl biologickým dítětem Jessicy a Wardella. Byl to dlouhý proces, ale nyní je chlapec u svých biologických rodičů a rodina je konečně kompletní.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Astucesnaturelles.net