Znamení zvěrokruhu se silnou milostnou karmou. Následující jedinci musí ve svém životě napravit své chování v lásce, kdysi totiž někomu zlomili srdce

Říká se, že jsme se narodili v určitém znamení zvěrokruhu, abychom se v tomto životě naučili lekce, které jsme ve svém minulém životě ignorovali nebo splatili své karmické dluhy z předchozího bytí. Nic v životě tedy není náhoda, dokonce ani znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili. Existují tedy i taková, která musí splatit dluhy způsobené pýchou, smilstvem, chamtivostí nebo násilím.

Rak miluje příliš mnoho

Klid, naplnění a smysl život Rak nalezne pouze tehdy, založí-li rodinu. Přitom paradoxně lidé narození ve znamení Raka mají tu nejtěžší karmu, co se týče rodiny. Často mají pocit, že jim nerozumí, bojují s pocity vyloučení a opuštěnosti. Tento smutek si nesou po zbytek života. Nejvíce se bojí, že je milovaná osoba opustí. Milují vášnivě, intenzivně, smyslem jejich života je pocit lásky. Jsou velmi intuitivní, hned pochopí, jestli jim jejich partner lže. Jakmile je někdo podvede, velmi trpí. Jsou bohužel také extrémně žárliví, mají silnou touhu vlastnit.

Kozoroh neví, co je pravá láska

Kozorozi mají velmi složitou povahu, jsou tvrdohlaví a hrdí. Jejich síla je v logickém myšlení, takže naslouchají spíše své mysli než srdci. Jsou uvnitř velmi citliví, je snadné jim ublížit. S přibývajícím věkem si proto kolem sebe staví vyšší a silnější zdi, kterými nikdo nepronikne. Často tak lásku považují za slabost, která je pod jejich důstojnost. Za jejich tlustými stěnami je samozřejmě nelze zranit, ale bohužel ani milovat. Dokud se nenaučí, že skutečná láska někdy přichází i za cenu utrpení, nedostanou to, po čem opravdu touží.

Střelec miluje každého

Střelci jsou zvídavými průzkumníky, lační po vědění, ale někdy věci přehnaně mystifikují. V hloubi duše navždy zůstávají dětmi, ale stále potřebují ve svém životě adrenalin. I v lásce, kde neustále vyžadují něco nového. Dokážou se zamilovat během chvíle, proto také často končí vedle nesprávné osoby. Jejich srdce se náhle rozhoří a oni pak trpí. Ovšem na druhou stranu vážné vztahy a závazky je děsí a odrazují. Ve chvíli, kdy cítí vážnost situace, raději zmizí ze scény. Milují totiž flirtování, svádění, lov, veškeré vzrušení, které se děje ale jen na začátku seznamování.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Horoscope.com