Dárek od nevlastní matky, který pro holčičku znamenal celý svět. Oslava narozenin se změnila v nejdojemnější okamžik jejího života

V dnešní době se bohužel mnoho dětí nenachází v péči vlastních rodičů, a to z nejrůznějších důvodů. V každém případě je to pro ně velmi stresující a každé takové dítě má jistě pocit, že ho nikdo nemá rád a nikdo o něj nestojí. Existuje jediná věc, která jej může potěšit více, než cokoli jiného. Proces adopce není vůbec jednoduchý a trvá mnoho let. V průměru se pár, který chce adoptovat dítě, dostane do zdárného konce procesu asi po 7 letech. Ti, kteří vydrží, ovšem získají něco úžasného a dítě jim bude velmi vděčné.

Jeden z nejdojemnějších okamžiků v životě

Pro děti není nic krásnějšího, než otevírání narozeninových dárků. Obvykle se v balíčku nacházejí hračky, hry nebo elektronika. Dívka jménem Haley dostala jeden rok něco mnohem lepšího a zcela mimořádného. Dostala totiž dárek, který jí změnil život. To, co dostala, děti obvykle mají a ani si neuvědomují, že je to tak cenné. Pro Haley ovšem dárek od její nevlastní matky znamenal celý svět.

Haley se během oslavy posadila a otevřela pár dárků

Nevlastní matka dívky jménem Brigitte, předala dívce tašku, která obsahovala několik věcí. Nejdříve objevila krásnou plyšovou hračku z dílny Build-A-Bear Workshop. Dalším z dárků byl náhrdelník, na kterém byl nápis: „Moje dcera má mé srdce.“ Náhrdelník měl nádherný význam, ale to nejlepší na Haley teprve čekalo.

Překrásné překvapení

Na videu, které se na internetu stalo velmi rychle virálem, předává Brigitte rodný list a rozhodnutí soudu.. Poté ji požádá, aby ho přečetla nahlas. Haley zatím netuší, o co se jedná a začíná číst: „Je v nejlepším zájmu Haley, aby dítě adoptovala její nevlastní matka. Je v nejlepším zájmu Haely, aby jméno dítěte zůstalo stejné. Brigitteina žádost o adopci by mělo být vyhověno. Haley poté bude mít všechna práva.“ V této chvíli se Haley zastaví, protože začíná plakat a již není schopná číst dál. Matka s dcerou se obejmou a obě pláčou dojetím.

Dlouhý proces ke štěstí

Brigitte bojovala celé roky, aby se mohla stát zákonnou matkou Haley. Soudní proces k tomu, aby mohla vůbec požádat o adopci, trval 5 let. Poté trvalo další rok, než byla žádost schválena. Soudkyně poté velkými písmeny uvedla, že je v nejlepším zájmu Haley, aby ji adoptovala její nevlastní matka. A na videu je vidět, že to byl také velký sen Haley, která z toho měla obrovskou radost.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Parentingisnteasy.co