Princezna s andělským hlasem dojímá internet. Video vyzývá otce po celém světě, aby využili své šance, dokud je ještě mají

Claire jsou jen tři roky, ale už si jednu z jejích oblíbených písniček od Disneyho zapamatovala a dokáže ji zazpívat téměř jako profesionál. Clairin otec je hudební producent a má zřízené domácí studio. Když se zeptal Claire, zda by chtěla nahrát nějakou píseň, vybrala si „The Part Of Your World“ z Malé mořské víly, která je podle táty její oblíbenou písní z doby předtím, než srdce malých holčiček ovládla pohádka Frozen.

Princezna s andělským hlasem

Claire, která je na videu oblečená jako dokonalá princezna, si zcela suverénně stoupne za mikrofon a začne zpívat. Když uslyšíte její hlas, těžko budete věřit tomu, že je to hlas tříleté dívenky. Její přednes je naprosto profesionální a hlas tak čistý, že je jisté, že z ní v budoucnu vyroste nadějná zpěvačka.

Úžasný vztah mezi otcem a dcerou

Toto dojemné video je také proloženo klipy Claire a jejího otce, když spolu tráví volný čas. Je patrné, že tihle dva spolu sdílí skutečně neuvěřitelně silné pouto a mají se nesmírně rádi. Takový vztah otce s dcerou je výjimečný a rozhodně dojme každého. Je úžasné vidět otce, jak dělá se svou dcerou zábavné aktivity a naplno se jí věnuje. Tyto vzpomínky si budou navždy pamatovat.

Video dojalo tisíce diváků po celém světě

Toto video se brzy stalo virálním, a to nejen proto, že je malá holčička tak roztomilá a nadaná. Mnoho lidí spíše obdivuje nesmírně silné pouto, které je zcela výjimečné a je cítit dokonce i z videa. Tímto vztahem by se jistě mohli inspirovat všichni otcové, kteří mají malé dcery. Mohou využít tento citlivý věk a vzácné momenty, kdy je možnost trávit se svými dětmi kvalitně čas. Jisté je, že později se tato možnost už nebude opakovat a co se nestihne takto v mládí, bude se později jen těžko dohánět.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Reshareworthy.com