Novorozená dvojčata udivují rodiče i nemocniční personál. Jejich silné pouto zaznamenal otec už na porodním sále

Každý ví, že dvojčata spolu sdílejí velmi zvláštní a silné pouto. Není divu – vždyť jsou spolu od úplného začátku, rostou společně a musí se dělit úplně o všechno, co jim jejich maminka už v bříšku může dát. Rodiče dvojčat jistě potvrdí, že je to pěkná fuška, ale také neuvěřitelná radost sledovat, jak spolu obě děti už od malička komunikují, jak jsou si podobné a jak zvláštní vztah mezi nimi je. Díky dvojčatům se také můžete těšit na dvojnásobek radosti, štěstí a úsměvů.

Dvojčata sdílí silné pouto

Dane a jeho žena nedávno zveřejnili na YouTube neuvěřitelně silné video, které ukazuje velmi silný vztah mezi dvojčaty, jejich dvěma syny. Už když se se ženou dozvěděli, že čekají dva chlapečky, byli si jisti, že jejich synové budou sdílet neuvěřitelně pevný a silný vztah. Co však nečekali, bylo to, že novorozenci se už od malička navzájem utěšovali. Nemohli jednoduše snést pláč toho druhého. Tento vzácný moment se mu podařilo natočit na kameru a zvěčnit jej nejen pro nás, ale také pro ně dva, aby v budoucnu viděli, jak blízko si byli už od mala.

Utěšili se navzájem

Jako každý novorozenec, i oba bratříčci po narození hlasitě plakali. Je to normální, ale tihle dva se hned utišili, jakmile si uvědomili přítomnost jeden druhého. Hned jak se jejich tělíčka dotkla, bratříčci se utišili – jako by si znovu připomněli ty dlouhé měsíce, které spolu trávili u maminky v bříšku a hned věděli, že je všechno znovu v pořádku.

Společný čas pomáhá

Lékaři doporučují, aby dvojčata spolu spala v jedné postýlce a aby se jejich společný kontakt omezoval jen zcela minimálně a jen když je to nutné. Velmi je totiž uklidňuje přítomnost toho druhého a může jim to pomoci zvládat vstup do života a usnadnit také rodičům náročnou práci. Dvojčata, která spí spolu, jsou prý klidnější, méně je trápí bolesti a lépe prospívají.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Dane Lyman