Žena byla považována 27 minut za mrtvou a poté se podělila o své zkušenosti z druhé strany. To, co řekla, obrátilo život naruby rodině i přátelům

Tina Hinesová zažila vážný srdeční záchvat, během kterého byla považována celých 27 minut za technicky mrtvou. Poté byla ovšem zázračně oživena, a jakmile se probudila, byla velmi emotivní a začala vyprávět své vzpomínky a zážitky z doby, kdy nebyla mezi živými.

Silný zážitek

Tina brzy po probuzení naznačila, že chce papír a tužku. Vše, co dokázala napsat, byla jedna jednoduchá věta: „It’s real. (Je to skutečné.)“ Členové rodiny, kteří byli v její blízkosti, se jí zeptali, jestli odkazuje na nebe. Žena přikývla na souhlas. Jedná se o úžasnou a jedinečnou záležitost, kterou zažije jen velmi malé množství lidí na světě.

Většinou si lidé nedokážou nic vybavit

Většina lidí, kteří dočasně zemřou po zástavě srdce, si nemohou vybavit nic z doby, kdy byli mrtví. Existuje ovšem malá skupina lidí, jejichž mozek neustále vnímá, i když jejich tělo technicky nefunguje. Tina se rozhodla, že se o tuto zkušenost podělí s celým světem a Madie Johnson, která byla příběhem fascinována a je neteří Tiny, si nechala její první zprávu po probuzení dokonce vytetovat na zápěstí jako vzpomínku.

Jaké je to v nebi?

Podle Tiny bylo vše neuvěřitelně realistické a jsou tam velmi živé barvy. Tina popsala, že viděla postavu, o níž věří, že to byl Ježíš. Tato postava stála před bránou a čekala na ni. Tina byla z nemocnice propuštěna několik týdnů po srdečním záchvatu a její zkušenosti se rozšířily po celém internetu. Někteří je komentovali slovy plnými naděje, jiní byli naplněni cynismem. Je pochopitelné, že každý jejímu příběhu nevěří, protože mnoho lidí nevěří v Boha, Ježíše, nebe a posmrtný život jako celek. Jiní byli ovšem nadšení, protože jim dala ujištění v jejich víře.

Naděje a uklidnění pro rodinu a přátelé

Bez ohledu na to, jestli je její příběh pravdivý, přinesl mnoho uklidnění a naděje její rodině a přátelům. Naději ale přinesl také mnoha lidem po celém světě, kteří se o tomto příběhu dozvěděli. Vědět, co se stane po naší smrti, bude vždy velká otázka a téma, nad kterými přemýšlí mnoho lidí. Tina jim dala naději toho, že nebe je skutečné a po smrti se mohou těšit na něco krásného, čeho se nemusí obávat. Myslíte, že po smrti následuje další život a můžete jít do nebe, ráje nebo pekla? Jistě záleží na víře daného člověka a možná je pro každého z nás posmrtný život úplně jiný. To se nejspíš každý z nás dozví až ve chvíli, kdy přijde jeho čas.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Gosocial.co