Zloděj odcizil auto a ujel neznámo kam. Zoufalé ženě zbyly oči pro pláč, ve vozidle měla poklad nevyčíslitelné hodnoty

Deonna Bray je matka, které se stala ta nejhorší věc, jaká se rodiči může stát. Bylo jí odcizeno auto, zatímco byl uvnitř její syn Blaise. Pachatel ukradl vozidlo a odjel s ním, i když bylo dítě uvnitř. Celá situace se odehrála na parkovišti před Deonniným domem. Dítě bylo pryč celý den a půl.

Vše se seběhlo tak rychle

Deonna a Xavier, Blaiseův otec, vykládali potraviny z nákupu do svého domu časně ve středu ráno, když zloděj nasedl do auta a odjel. Vyděšení rodiče okamžitě kontaktovali policii, které se podařilo vozidlo vypátrat ve středu pozdě večer. Dítě ale ve voze nebylo.

Dítě bylo pryč den a půl

Když byl Blaise ještě ve středu večer stále k nenalezení, uvedla Deonna, že nikdy necítila takový strach. „Nevím, kde je, co s ním je, jestli je zraněný. Prosím, přiveďte ho zpět co nejdříve a v pořádku,“ řekla vystrašená matka. Deonniny modlitby byly vyslyšeny až ve čtvrtek odpoledne, když žena z Clarkstonu zavolala policii, aby oznámila, že viděla Blaise v autě na své příjezdové cestě. Žena vůbec netušila, co se děje a jak se dítě dostalo až sem.

Chlapec byl zdravý a v pořádku

Poté, co byl Blaise převezen do nemocnice na lékařské vyšetření, byl prohlášen za zdravého a odvezen zpět do svého domova ke svým rodičům. „Nedokázala jsem udržet slzy. Konečně jsem věděla, že moje dítě je v bezpečí,“ potvrdila Deonna. Případ je stále otevřený a v současné době probíhá vyšetřování. Důležité ale je, že Blaise je opět v pořádku u svých rodičů.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: People.com