Znamení zvěrokruhu, která špatně odepisují na zprávy. Někteří kvůli nezájmu, jiní z lenosti

Vidět, že si druhý přečetl zprávu, ale už neodepsal, je jedním z nejhorších pocitů, který s nástupem mobilních telefonů přišel. S přečtenou zprávou, která byla ponechána bez odpovědi, přicházejí často nejistota, podezíravost a nedůvěra, přitom mnohdy zbytečně. Existuje celá řada důvodů, proč se dotyčný už neozval, jedním z nich dokonce může být znamení zvěrokruhu, v jakém se daná osoba narodila. Tito jedinci vám prostě nikdy neodepíšou a my víme proč.

Beran

Berani jsou velice netrpěliví, mají toho v hlavě tolik, že často ztrácejí přehled o tom, co musí udělat, komu se ozvat a kdo čeká na jejich odpověď. Někdy dokonce zaznamenají, že jim píšete, ale na zprávu se ani nepodívají. Nakonec jim naprosto vypadnete z hlavy, protože jejich pozornost ve vteřině upoutá něco jiného.

Býk

Tady je problém, že Býci příliš neumí komunikovat přes zprávy, respektive přes text samotný. Mají v sobě tolik pocitů, které by chtěli vyjádřit, ale nevědí jak. Navíc jsou extrémně tvrdohlaví, jsou-li na vás naštvaní, nikdy vám neodepíšou zpět.

Blíženci

U Blíženců asi není žádným překvapením, že jsou velice vrtkaví. V jednu chvíli vám posílají jednu zprávu za druhou, jindy vám odepíšou po půl roce. Je velice těžké pochopit a vyznat se v jejich náladě a v tom, co si myslí, dělají a co chtějí.

Panna

Panny mají hodně vysoké standardy. Pokud tedy nemají zájem odepsat, neodepíšou. Proč by to dělaly. Nemají ani tendenci vás informovat o své nedostupnosti a nezájmu. Neodepisování je pro ně pohodlnější a jasný signál. Navíc zapomínají na skutečnost, že přečtená zpráva bez reakce může druhého člověka zanechat frustrovaného a smutného.

Vodnář

U Vodnářů je neodepisování zpravidla neúmyslné. Nehledejte v tom žádný skrytý záměr. Vodnáři mají totiž tolik přátel, že často zapomínají, komu už odepsali a kdo stále čeká na jejich odpověď.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Timesofindia