Přátelství retrívra s nevšedními parťáky. Většinu lidí by vůbec nenapadlo, že spolu budou tato zvířata tak dobře vycházet

Baily je zlatý retrívr. Jedná se o zcela běžného psa, který má několik velmi netradičních přátel. Bailyina trpělivost a přívětivost nemají obdoby. Díky tomu se dokáže přátelit i s malými a velmi rozkošnými zvířaty, která bychom obvykle ke psům ani nepustili. Bailyho majitelé se rozhodli, že ho seznámí s králíčkem a andulkou. Setkání mohlo skončit příšerně, ale jejich reakce byla nádherná.

Netradiční setkání

Baily, dva zajíčci a andulka jsou zaručeným zdrojem roztomilosti, kterou potřebujete vidět po těžkém dnu v práci. Můžete si díky tomu velmi jednoduše a rychle zlepšit náladu, protože tito čtyři vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech. Andulka je drobný ptáček a králíčci jsou oproti zlatému retrívrovi také velmi malí, ale jejich první setkání dopadlo velmi dobře.

Plemeno se skvělou povahou

Zlatí retrívři jako Baily jsou známí svou jedinečnou schopností lovit malá zvířata, jako jsou ptáci nebo králíci. To ale neplatí pro Bailyho. Bailey si ve skutečnosti užívá společnost svých malých přátel a vůbec mu nevadí, že nejsou stejného druhu jako on. To je na zvířatech nádherné, protože nemají předsudky vůči jiným bytostem jen kvůli tomu, že vypadají jinak nebo mají jinou velikost než oni. Tato přátelství jsou vždy úžasná, velmi překvapivá a měli bychom se z nich poučit všichni.

Nádherný pohled

Sledování interakce těchto tří druhů je naprosto úžasná, protože většinu lidí by vůbec nenapadlo, že spolu budou tato zvířata tak dobře vycházet. Jejich přátelský vztah je možná překvapivý, ale naprosto fantastická je trpělivost a důvěra od drobného ptáčka. Andulka je zcela unešená pozorností a doteky, které dostává od Baileyho a králíků. Ptáci jsou obvykle velmi plaší a nedokáží se spřátelit nikým jiným než dalšími ptáky. Tato andulka je velkou výjimkou, protože se jí pozornost evidentně líbí a vůbec se nebojí.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Dogdispatch.com