Lidé, kteří milují své děti nade všechno na světě. Pro tato znamení zvěrokruhu je rodičovství posvátné

Téměř každý rodič je pevně rozhodnut milovat své děti nade vše. Ovšem pro některé je tento pocit posunut na další úroveň, kdy láska k dítěti může být natolik silná, že se jejich partner může cítit lehce odstrčený, možná až opuštěný. Často se pak ve společně trávený čas s rodinou cítí stranou. Tito jedinci mají tendenci milovat své děti více než svého partnera a bohužel to také dávat značně najevo.

Štír

Štíři vnímají své děti jako pokračování svého vlastního života. Láska, jakou pociťují ke svým nejmenším, nemůže nikdy soupeřit s láskou k partnerovi. Ovšem před narozením dítěte ukazují svému partnerovi rozsah své náklonnosti. O to více je pak vidět rozdíl po příchodu potomka, jako kdyby láska k druhé polovičce opadla.

Kozoroh

Kozorozi udržují zdravou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem a nikdy je nelze obviňovat, že by ignorovali svého partnera. Ovšem poté, co se narodí děti, nemluví o ničem jiném než o nich, a partner je najednou v pozadí. Život pro jejich partnera může být obzvláště těžký, protože veškerá intimita je najednou odložena stranou. Žijete-li s Kozorohem, počítejte s tím, že v posteli bude mít více místa vaše dítě než vy.

Střelec

Střelci se ke svým dětem chovají jako k bezmocným nemluvňatům bez ohledu na to, jak už jsou staré. Většina rodičů se znovu soustředí na své pouto s partnerem poté, co děti trochu povyrostou nebo opustí hnízdo a zamíří vstříc svému vlastnímu životu. Ale pro Střelce děti nikdy nepřestanou být dětmi.

Panna

Vzpomínáte si na cílevědomou a sebevědomou oddanost, se kterou se vám Panna dvořila na začátku vašeho vztahu nebo manželství? Stejná náklonnost je nyní přesměrována na její potomky ihned po jejich narození. V tu chvíli pro Panny jejich partner téměř neexistuje.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Horoscope.com