Hit letošního roku – Alkoholové adventní kalendáře pro dospělé

Od různých příchutí ginu až po šumivé víno a dokonce i likér příchutí čokolády. To jsou bláznivé nápady na letošní adventní kalendáře, které potěší nejednoho milovníka kvalitního alkoholu.

S ginem

24 mimořádných ginů se nachází za každými dvířky tohoto adventního kalendáře. Můžete zde objevit gin se zlatými kousky nebo s příchutí ananasu a slaného bahna.

S kvalitními víny a videem jako bonus

Tento kalendář je tak populární, že je každoročně ihned vyprodaný. Proto výrobci letos slibují, že kalendář bude větší a lepší než kdy jindy. A nejen, že bude plný vzácných vín a šumivých vín, ale každý den dostanete také ochutnávku v podobě videa.

S ginem a tonikem

Adventní kalendář obsahuje 24 dvířek, za kterými se ukrývá 12 lahviček ginu o objemu 50 ml a 12 plechovek toniku o objemu 150 ml. Zde si vybere každý milovník ginu.

S čokoládovým likérem se třemi příchutěmi

Tento adventní kalendář představuje výběr čokoládového likéru ve třech malých lahvičkách – příchuť pomerančového lanýže, kávy a originál. K dispozici je už nyní.

S tequilou

Uvnitř tohoto adventního kalendáře jsou některé z nejlepších světových anejo, blanco a reposado tequil.

Z jihoafrických Merlotů až po chilské Sauvignon Blanc a také láhve svařeného vína – to je adventní kalendář, který vám nabídne výběr světových vín, jež představují skvělé odpočítávání dnů do vánočních svátků.

zdroj: www.goodhousekeeping.com