Muž sám vychovává dvojčata i přes ochrnutí spodní části těla a nemožnosti pohybu. Splnil si svůj životní sen

Muž po těžké nehodě ochrnul, ale i přes fyzická omezení se nevzdal své touhy stát se otcem. Nyní vychovává dvojčata jako svobodný rodič. Lásku sice nenašel, ale děti mu dělají neskutečnou radost. Změnily mu život a naplňují jej každý den.

Těžký pracovní úraz

V roce 2005 se život Terryho Pavloua navždy změnil kvůli děsivé nehodě. Muži, který žil v australském Adelaide, bylo v té době 29 let, pracoval jako truhlář a společně se svým otcem a bratry rekonstruovali dům. Dne 12. července 2005 však utrpěl vážný pracovní úraz – jedna ze zdí rekonstruovaného domu se zřítila a trosky muže zcela zasypaly.

„Když mě trosky doslova pohřbily, nemohl jsem dýchat, protože jsem měl propíchnutou plíci,“ vzpomínal později Terry a přirovnal své zranění k úderu baseballovou pálkou. Lékaři později řekli, že jeho stav je tak vážný, že mohl do 10 minut zemřít.

Otec s bratry mu zachránili život

Jeho bratři a otec ho vytáhli z trosek před příjezdem záchranné služby. Na místě bylo zjištěno, že má poraněnou míchu, sám se po probuzení na nemocničním lůžku dozvěděl, že se už nikdy nepostaví na nohy.

Nechtěl si připustit svou situaci

Přiznal, že nehoda vše změnila. V tomto momentě svého života byl připravený začít podnikat, usadit se a založit rodinu, ale to vše se mu najednou zdálo jako vzdálený sen. Kromě toho, že ochrnul, došlo k prasknutí největší tepny v těle, aorty, což výrazně snížilo jeho šance na přežití. Pobyt v nemocnici trval dlouhých 6 měsíců a během té doby se dostal na emocionální dno. Měl velký problém přijmout svou momentální situaci.

Nechtěl se vzdát svého snu

Když konečně mohl opustit nemocnici, zahájil rehabilitační program. Jak postupně sílil, začal na radu trenéra sportovat. Během rehabilitace si také uvědomil, že jediné, co si přeje, je stát se otcem, ale nechtěl čekat, až si ho najde pravá láska. Nakonec se rozhodl pro náhradní matku. Slyšel o klinice v Thajsku, která dokonale vyhovovala jeho potřebám. Brzy tam odcestoval a udělal první krok k otcovství.

O pár týdnů později obdržel skvělou zprávu – proces byl úspěšný. Měl k dispozici 2 embrya a jedna žena souhlasila s tím, že se stane náhradní matkou. „Byl jsem tak šťastný a nadšený, že jsem byl požehnán dvojčaty,“ řekl.

Stal se z něj skvělý otec

Ve svých 40 letech se Terry stal otcem 2 dětí a nemohl se dočkat, až svůj život zasvětí jejich výchově. Terry se o ně skvěle stará i přes jeho fyzická omezení. Děti jsou však úžasné, od svých 4 let otci pomáhají s domácími pracemi a jsou mnohem zodpovědnější než většina dětí v jejich věku. Terry z nich vychoval báječné děti.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: amomama.com