Houba, drátěnka, kartáč, saponáty, rukavice, malý ohřívač vody nebo kontejnery na odpad – žena potřebuje k ruce celou řadu nástrojů pro chod domácnost, ale kam je všechny uložit? Pod dřez. Spousta z nás tento prostor udržuje prázdný, ale skříňka pod dřezem může být použita jako další prostor, který šetří místo v kuchyni. A zde jsou ty nejlepší nápady.
Místo pod dřezem je nejlogičtějším řešením pro úschovu čistících a pracích prostředků, hub, kartáčů, hadrů a rukavic. Na základě objemu volného místa zvažte počet a velikost úložných boxů, jež lze zakoupit v jakýchkoliv tvarech a velikostech.
Nezapomínejte také na dveře. I ty nabízejí spoustu možností pro úschovu.
Místo pod dřezem není zcela ideální pro ukládání brambor a cibule, ale pokud neexistuje jiná možnost, pak si pořiďte nádoby s otvory pro cirkulaci vzduchu. Vše je lepší než nechat zeleninu v sáčcích.
Spousta žen také zvažuje možnost drtiče odpadu, v takovém případě můžete použít oddělené boxy v závislosti na typu a materiálu odpadu. Hygienické a ekologické řešení.
Zdraví je také spojeno s čistotou vody, kterou potřebujeme denně. Nevíte-li, jak jinak využít prostor pod dřezem, zvažte umístění systému čištění vody tak, abyste co nejvíce ušetřili místo.
Malý ohřívač vody do kuchyně pomůže těm, kteří nejsou připraveni na případné odpojení teplé vody. Ten se může vejít i do skříňky skromné velikosti.
Sdílejte s námi vaše názory na tyto nápady? Jak máte uspořádaný prostor pod dřezem vy? Dejte nám vědět do komentářů.
zdroj: sovkusom.ru