Výživa podporující tvorbu kloubního maziva. Pravidelným užíváním se brzy zbavíte nepříjemné bolesti kloubů

Prostřednictvím ingrediencí obsažených v nápoji snadno uklidníte vaše kotníky, kolena i klouby. Budou silnější a bolest, jež je často způsobena věkem, zraněním, těžkými věcmi nebo geny, zmizí. Bolest kolenou je ta nejhorší, protože nás omezuje v chůzi. Jak stárneme, kolena jsou slabší a šlachy méně pružné. Nejsou tak promazané jako dříve. Tato lubrikace je přirozeným procesem v těle a my jej sami o sobě nemůžeme kontrolovat. Ovšem dobrou zprávou je, že správná výživa nám v promazání a posílení poškozených kloubů může pomoci.

V tomto případě se jedná o přírodní jemný prostředek pro odstranění bolesti v oblasti kloubů. V následujícím receptu najdete mnoho přírodních látek, vitamínů a minerálů. Snižuje zánět a poskytuje vitamín C, hořčík, draslík, křemík a bromelain a dodává energii.

Ingredience:

  • organická pomerančová šťáva
  • šálek ovesných vloček
  • 2 šálky nakrájeného ananasu
  • 40 g mandlí
  • 40 g syrového medu
  • 7 g skořice

Postup:

Do hrnce vložte ovesné vločky a zalijte horkou vodou. Nechte je uvařit a následně zchladit. Poté přidejte pomerančovou a ananasovou šťávu. Přihoďte mandle, skořici a med a naposledy důkladně promíchejte. Vše vložte do mixéru a šlehejte, dokud se nevytvoří jemná konzistence. Konzumovat můžete hned nebo s ledem. Užívejte denně a uvidíte, jak bude bolest po částech ustupovat.

Co říkáte na dnešní recept? Dejte nám vědět do komentářů a nezapomeňte článek sdílet se svými přáteli a rodinou.

Zdroj: feelhealthylife.com