Fenku nechali zoufale čekat před dveřmi, zatímco se odstěhovali z domu. Důvod jejích nezodpovědných majitelů vás bude šokovat!

Když žena viděla u protějšího domu vyděšené štěně, pocítila veliký smutek. Už tolikrát byla svědkem situací, kdy se majitel domu odstěhoval a nechal za sebou opuštěné zvíře. Jakmile přišla blíže, okamžitě věděla, proč se rodina rozhodla opustit toto konkrétní štěně – v tu chvíli se jí zlomilo srdce! Tania miluje zvířata, proto se ihned spojila s organizací pro záchranu zvířat v Kostarice.

Tania už pomohla desítkám zvířat najít nový domov, ale když viděla toto štěně, přepadly ji skutečné emoce. „Je to neuvěřitelné. Nikdy nepochopím, jak něco takového mohou lidé udělat svému psovi,“ napsala na sociální síť. O to horší situace byla, když se nakonec ukázalo, že se jedná o těhotnou fenku. V tu ránu bylo jasné, proč se původní rodina nechtěla o fenku nadále starat. Odmítla prostě zodpovědnost navíc!

Byla to strašná situace. „Neměla tam žádné jídlo ani vodu. Byla sama s velkým břichem. Seděla ve dne i v noci před dveřmi a čekala, až se její rodina vrátí domů,“ dodala Tania. To bylo pro ni nepřijatelné.

Tania nejdříve požádala svého souseda, zdali by se fenky na chvíli neujal, než vymyslí, co dál. Naštěstí byl velmi ochotný a jakmile mělo zvíře opět alespoň nějakou střechu nad hlavou, situace už nevypadala tak vážně. Tania kontaktovala své kolegy z organizace pro záchranu zvířat, aby začali okamžitě jednat, protože fenka byla připravená k porodu.

Záchranáři pojmenovali fenku Marie a nakonec ji našli nového majitele, důchodce, který žije v Kostarice již s několika svými vlastními psy. U něj mohla Marie odpočívat a v klidu čekat na svá štěňátka. „Wynn nám pomohl už několikrát předtím. Je to úžasný pěstounský táta, který miluje psy a chová se k nim s úctou,“ říká Tania.

Marie porodila sedm štěňat a byla velmi šťastná, jako každá správná matka. Konečně jí skončila noční můra a to vše díky Tanie, která nedokázala jen nečinně přihlížet jejímu trápení.

Co byste dělali vy na Taniině místě? Také byste dokázali udělat takový dobrý skutek? Nebo už jste snad udělali? Dejte nám vědět do komentářů a sdílejte tento příběh se šťastným koncem mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: addictingstories.org