Výletní plavba po moři se změnila v záchranu života! Co spatřila žena uprostřed vody? Mořský tvor to rozhodně nebyl!

Byl to krásný den pro plavbu lodí a odvažujeme se tvrdit, že na ní cestující i posádka nikdy nezapomenou. Vše začalo, když si žena všimla zvířete ve vodě plavajícího přímo do cesty trajektu. A rozhodně se nejednalo o žádného mořského tvora!

Sice nedokázala přesně určit, o jaké zvíře se jedná, ale byla si zcela jistá, že do vody nepatří. Najednou se shromáždil dav lidí, z nichž někteří vzrušeně ukazovali do vody, jiní byli šokováni a ostatní se snažili varovat posádku.

Kapitánovi lodi ale nedocházelo, o co se lidé snaží a pokračoval plnou parou dál v cestě. Naštěstí si jeden člen posádky na poslední chvíli všiml zvířete, bojujícího o život a dal signál kapitánovi, aby změnil kurs. Právě včas!

Ale co to tedy bylo? Co lidé viděli uprostřed vody? Když se loď přiblížila, všichni si uvědomili, že se celou dobu dívali na klokana! To rozhodně nikdo nečekal!

Byl očividně vyčerpaný a zřejmě by dlouho už nevydržel. Loď se tedy přiblížila k vyděšenému vačnatci a jeden z členů posádky udělal přesně to, co bylo v danou chvíli třeba – naklonil se přes palubu a chlupaté zvíře vytáhl za ocas. Všichni tleskali!

Jakmile se loď vrátila na pevnou zem, veterinář zvíře vyšetřil a až na pár škrábanců a trochu vody v plicích bylo zcela v pořádku. Jednalo se o samici, které bylo dáno jméno Christine. Nyní je naprosto zdravá a chystá se zpět do divočiny, kam patří. Všichni zúčastnění mají co vyprávět a naštěstí bude mít jejich příběh šťastný konec!

Co říkáte na dnešní příběh? Máte také nějaký netradiční zážitek, například z dovolené? Podělte se o něj s námi v komentářích a neváhejte dnešní článek sdílet se svými přáteli a rodinou.

Zdroj: addictingstories.org