Zbloudilý dvouletý pejsek přežíval více než rok bez domova a rodiny. Nikdo nerozumí tomu, že dokázal žít tak dlouho na lidmi frekventovaném místě a trvalo rok, než někdo zavolal o pomoc!

Park je pro psy ideálním místem k hraní si se svou rodinou a poznávání nových psích kamarádů, ale rozhodně není vhodný pro život. Rozcuchaný bílý pejsek přebýval v parku mezi odpadky více než rok a přežíval ze zbytků, které mu lidé občas podávali. Nakonec někdo, komu nebyl osud tohoto psa lhostejný, zavolal záchrannou organizaci, aby se postarala o nebohé stvoření. Cesta dvěma pracovnicím trvala tři hodiny, ale jakmile spatřily zbloudilého pejska, věděly, že to stálo za to.

Odpočíval pod stolem, kde zrovna v tu chvíli jedli dva lidé. Zatímco čekal na nějaké zbytky, zachránkyně se k němu pomalu přiblížily, aby mu mohly nasadit obojek a odnést do auta.

Od té chvíle bylo poznat, jak moc je šťastný, proto se rozhodly jej pojmenovat Happy. Přesto, že strávil v parku sám více než rok, zoufalá situace si nepodmanila jeho veselého ducha.

Při zkoušce čipu bohužel nebyl nalezen žádný záznam, který by mohl určit majitele. Všichni společně se tedy vydali na stanici, kde byl Happy podroben důkladné koupeli a stříhání pro odstranění zacuchané srsti. Během procedury bylo zjištěno, že je pokrytý blechami a klíšťaty.

Happy započal svou cestu k zotavení a nyní je to jeden z nejšťastnějších pejsků, jenž touží především po rodinné lásce. Zatímco čeká na svůj nový domov, hraje si se svou kamarádkou Maize, dalším roztomilým pejskem připraveným k adopci.

Podívejte se na úžasnou záchranu na níže uvedeném videu:

Jak se vám líbil dnešní příběh se šťastným koncem? Jak byste se zachovali vy, zavolali byste pomoc nebo raději hodili zbloudilému psovi kus jídla a pokračovali v cestě? Dejte nám vědět do komentářů a neváhejte článek sdílet mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: blog.theanimalrescuesite.greatergood.com