Chcete být originální? Darujte jazykový kurz

Určitě jste také někdy dostali vánoční dárek, po jehož rozbalení jste stěží zakrývali rozpaky. Trefit se do vkusu obdarovaného a najít originální dárek není nic lehkého, seskok padákem není pro každého a pár svetrů s jelenem už nejspíš máte ve skříni. Originálním a navíc velmi praktickým dárkem může být třeba jazykový kurz. V dnešní době není moc povolání, v nichž nepotřebujete alespoň částečně používat angličtinu či němčinu, v Orange Academy vás cizí jazyk naučí a kurz navíc můžete darovat jako vánoční poukaz.

Proklepněte budoucího studenta

Absolvovat jazykový kurz se hodí téměř každému, ovšem i tento dárek má svá úskalí, na která je potřeba myslet. I když má být dárek překvapením, je dobré si předem nenápadně zjistit, zda by měl váš blízký o takový dárek zájem, abyste se vyhnuli případnému zklamání. Také je dobré zjistit, jaká je současná jazyková úroveň člověka, kterému chcete darovat jazykový kurz. Poukaz od Orange Academy nabízí potenciálnímu studentovi udělat si rozřazovací test a na základě konzultace s jazykovou školou si pak vybrat nejvhodnější kurz. K prezenčnímu programu navíc škola dává možnost procvičování formou e-learningu, ke kterému se může studující vracet kdykoliv ve svém volném čase.

Učení efektivní metodou

Orange Academy se specializuje na jazykové kurzy angličtiny a němčiny pro dospělé i pro děti, k výuce používá metody Effective English® a Effektives Deutsch®. Ty spočívají v tom, že se učíte přemýšlet v cizím jazyce a nepřekládat do svého rodného. Jazyk se učíte přirozeně, podobně jako děti. Nepřemýšlíte o tom, jak sestavit větu, ale pod vedením lektora ji řeknete. Častým opakováním slov postupně vybrousíte výslovnost i intonaci. Orange Academy nabízí individuální i skupinové jazykové kurzy ve čtyřech stupních obtížnosti: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí a pokročilí. Na trhu působí už 28 let a pobočky má na devíti místech, například v Brně, ve Znojmě, v Pohořelicích či v Zastávce u Brna