S potížemi s erekcí se obraťte na svého lékaře. Pomoci vám může také přírodní léčba

Bojujete-li s potížemi, které mají souvislost se schopností dosáhnout dostatečné reakce, tak příčiny mohou být různé. Souvisejí samozřejmě jednak s věkem, ale do značné míry také s nezdravým životným stylem. Může to být jak špatná životospráva, tak nedostatek pohybu, nedostatek odpočinku, ale také přílišné vystavování se stresu. Pochopitelně nesmíme zapomenout ani na nadměrnou konzumaci alkoholu nebo kouření.

Návštěvu lékaře neodkládejte

Upozornili jsme na to už v nadpisu tohoto článku, že odkládání návštěvy lékaře se nemusí vyplatit. Je to zejména z toho důvodu, že pokud se problém podchytí včas, lze také efektivně řešit. Pokud vše budete oddalovat, můžete si zadělat na hlubší zdravotní problémy. Proto problémy s erekcí řešte vždy včas. Pokud se vám dostatečně neprokrvují topořivá tělíska, je výsledkem slabá erekce. Při léčbě se to zpravidla řeší cestou:

  • Konvenční léčby
  • Přírodní medicíny

Ať už se rozhodnete pro jednu nebo druhou cestu, v obou případech je důležitá konzultace s lékařem. Zejména pokud jde o klasickou medicínu, tak léky na erekci jsou na předpis. Určitě se vyvarujte nakupování léků z neznámých zdrojů, třeba z internetu. Můžete si tímto způsobem trvale poškodit zdraví. Lékař vám předepíše léky, které zakoupíte běžně v lékárně a máte jistotu, že se nejedná o padělky.

A co přírodní léčba?

Už jsme zmiňovali možnost přírodní léčby, kterou určitě není potřeba přehlížet. Může pomoci zejména při lehčích problémech. Také zde však nezapomeňte na konzultaci s lékařem. Na ovlivnění erektilní dysfunkce existuje celá řada bylin, které mohou být součástí různých přírodních preparátů, které jsou určeny i k volnému prodeji. Jedná se o preparáty, které často obsahují výtažky z rostlin jako jsou kotvičník zemní, Maca nebo případně ženšen. Podporují chuť na sex, a tedy dokáží ovlivnit také erekci.

Zdroj obrázku: StoryTime Studio / Shutterstock.com