Co prozradí o vašem přístupu k ženství astrologie. Charakteristika žen podle měsíce narození

Astrologie se vrací na výsluní pozornosti, i když byla velmi dlouho potlačována coby nevědecký esoterismus. Ať se tomu ale bráníme sebevíc, jisté podobnosti, které mezi sebou vzájemně pojí zrozence určitých lunárních znamení, jsou příliš výrazné, než aby se daly jen tak odmítnout mávnutím ruky. Sestavili jsme pro vás charakteristické vlastnosti žen podle toho, ve kterém měsíci v roce se narodily. Není to striktní rozdělení podle znamení, nicméně to funguje. Koneckonců, posuďte sami!

Leden

Ženy zrozené v lednu jsou sebevědomé, mají zlaté srdce a nade vše miluje svou rodinu a úzký okruh přátel. Lidé ve vašem okolí vás respektují a rádi s vámi konzultují svá budoucí rozhodnutí. Jste hrdí a máte být na co.

Únor

Jste emotivní a dobrosrdečná žena a v každém člověku hledáte laskavost. A to i v tom, v němž ji ostatní lidé nevidí. Jste jako jarní květina, čistá, svěží a nevinná. Do svého okolí vyzařujete štěstí a mír.

Březen

Jste nejoddanější a také nejspolečenštější ženou na světě. Nikdo ve vašem okolí nejspíš není tak milovaný jako vy. Kdykoliv někdo z vašich přátel potřebuje vaši pomoc, uděláte všechno proto, abyste ho nezklamali.

Duben

Jste to právě vy, kdo vždycky přispěchá na pomoc. Máte své srdce na dlani a rádi ho rozdáváte všem, kteří to potřebují. Čím šťastnější jsou vaši přátelé, tím šťastnější jste i vy. Díky své přirozené obětavosti jste vždy milovány a respektovány.

Květen

Srší z vás pozitivní energie a šíříte kolem sebe klid a pohodu. Lidé ve vašem okolí vás milují a mají vás rádi po svém boku. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás oceňují a mají vás rádi.

Červen

Jste nejmocnější žena ze všech. Vždy stojíte na výši a překonáte všechny překážky, které vám zkříží cestu. Jste vzácná žena, která zkrášluje každé místo, kterého se dotkne. Dokážete tvořit z ničeho a šíříte kolem sebe mír a štěstí.

Červenec

Jste žena, která vždy naslouchá hlasu svého srdce. A to je také dobře, ještě nikdy vás totiž nezradilo. Celý život s úspěchem usilujete o dobro a spravedlnost.

Srpen

Jste oprávněně hrdá na to, že jste ženou. Namísto trucování se smějete a vždy se stavíte po boku muže, než abyste se držela zpátky, nebo se ho naopak snažila předčit. Jste typ člověka, který raději hledá pravý mír než falešné štěstí.

Září

Přinášíte lidem štěstí a vaši přátelé ve vaší přítomnosti nacházejí klid. Neumíte žárlit ani závidět, vždy myslíte na blaho vašich blízkých. Jste velmi emotivní a krásný člověk.

Říjen

Vždy zůstáváte silná, a to i tváří v tvář potížím. Těm ostatně čelíte celý svůj život a vždy se vám daří dělat logická rozhodnutí, která vás vedou neomylně k vyřešení problému. Jste odhodlaná podstupovat riziko a jste skvělý příklad neochvějné odvahy.

Listopad

I když vám život hází klacky pod nohy, na konci každého soužení vždy skončíte v jednotě a míru se svými blízkými. Vždy se vám včas podaří odložit své negativní pocity. Své blízké milujete bezpodmínečně, aniž byste od nich očekávali cokoliv na oplátku. Neustále přemýšlíte nad tím, jak druhé učinit šťastnými.

Prosinec

Z každého problému vycházíte jako vítěz a žádná nesnáz vás nesrazí na kolena. Jste člověk, který si umí jít neochvějně za svým cílem a z každé výzvy vycházíte silnější než dřív. Díky vašemu odmítavému postoji vůči nespravedlnostem, které se dějí kolem vás, jste si získali upřímnou lásku každého, s kým jste se kdy setkali.

Obrázky: Freepik