Skrytý duchovní dar. Zvíře nejbližší vašemu srdci odhalí váš životní úděl

Každý člověk se narodí s určitým duchovním darem, který se v jeho životě vyvíjí, prohlubuje a posiluje. Bohužel však ne každý z nás jej zná. Málokdo tuší, jaký je jeho životní úkol. Pokud jste zvědaví a chcete zjistit, jak jste na tom vy a co všechno v sobě nosíte, zkuste si náš dnešní test, ve kterém je zahrnuto osm možných duchovních darů. Každý vám poskytne odpovídající archetyp. Jaké z těchto krásných zvířat vás láká nejvíce? Vaše volba vám dá potřebné odpovědi.

Delfín – dar proroctví

Proroctví je hluboký šestý smysl, který vám umožňuje přijímat a interpretovat zprávy od Boha, vesmíru, druhé strany atd. Možná neslyšíte hlas, který k vám mluví z nebe nebo z nějakého jiného místa, ale máte neuvěřitelně silnou intuici. Jste pozorní a jste si vědomi toho, co se děje za všech okolností. Mnohokrát můžete vidět věci dlouho předtím, než se vůbec stanou. Využijte svůj dar k vedení a pomoci lidem ve svém okolí.

Motýl – dar snění

Snílci mají zvláštní dar přijímat zprávy a odhalovat pravdy ve svých snech. Jakmile usnete, vaše sny fungují jako kanál mezi duchovním a skutečným světem. Vždy obsahují nějaký skrytý význam nebo symboliku.

Pes – dar soucitu

Vaše srdce je otevřené a plné lásky a laskavosti. Oplýváte skutečnou empatií a neexistuje žádný film, kniha, hra nebo malba, jež by se vás nedotkly. Není pro vás nic těžšího, než vidět milovanou osobu v bolesti, protože jste nesmírně soucitní. Jste otevření, bez předsudků a moc dobře víte, jak dokáže být život těžký.

Slon – dar závazku

Vaše energie je neomezená. Každý den je pro vás velkou křížovou výpravou, každý úkol plníte s vášní a odhodláním. Jakmile pracujete na nějakém projektu, jste nezastavitelní. Právě tato horlivost pro všechno, co děláte, vás činí inspirací pro vaše okolí. Jste rozenými vůdci.

Kočka – dar víry

Jste skutečně věřící. Ať už se jedná o víru ve vyšší moc nebo dobro lidstva, astrologii, karmu nebo vaše jméno, na tom nezáleží. V srdci jste skutečnými idealisty s hlubokou schopností vidět a věřit tomu, čemu ostatní těžko rozumí. Vždy jste věděli, že v životě je něco víc než to, co zažíváme, a že všechno se děje z nějakého důvodu.

Lev – dar síly

Vytrvalost je vaše druhé jméno. V životě se nespokojíte s ničím jiným než se zlatou medailí. Jste šampióni, bojovníci, víte, jak zůstat v boji a vydržet, dokud nejste posledním, kdo ještě stojí. Vaše vášeň pro život a víra v sebe sama je nekompromisní.

Králík – dar pohostinnosti

Jste neuvěřitelně velkorysí, otevření, vřelí a přemýšliví. Máte silnou touhu pomáhat druhým lidem a stále vyjadřujete lásku těm, které milujete. Vaše pohostinnost je neomezená. Neexistuje nic, co byste pro druhé neudělali. Prakticky jste anděli pro ostatní lidi.

Sova – dar moudrosti

Vždy se mezi svými vrstevníky cítíte trochu jako stará duše, která příliš nerozumí současnosti. Jste často v šoku z toho, co se ve světě děje, někdy cítíte hlubokou nostalgii. Veškeré lekce jste se naučili už dříve a tentokrát jste tady, abyste se s námi podělili o své nejhlubší postřehy.

Úvodní obrázek: Pixabay, Zdroj: Namaste.net