Být influencerem není omezeno datem narození. Módní ikony nad 50 let, od kterých by se mohly učit dívky každého věku

Tyto ženy nad 50 let věku se rozhodly světu dokázat, že sociální sítě nejsou určené pouze pro mladé influencery. Prostor pro módní blogování nezaplňují jen teenageři, ale i lidé, kteří jsou už prarodiči nebo praprarodiči. Dokonalou ukázkou toho, že věk je jen číslo, jsou tyto ženy, které se nebojí pokrokového, občas krutého světa internetu.

Colleen Heidemann

Její věk je sice trojnásobkem věku mnoha jiných modelek, ale z toho si Colleen rozhodně hlavu nedělá. Má podepsanou smlouvu s modelingovou agenturou a zaplňuje titulní stránky časopisů a je ikonou velkých kampaní spousty módních domů. Jejím životním mottem je: „Když ne teď, tak kdy?“

Melanie Kobayashi

Projdete-li si Melaniin instagramový profil, bude vám nabídnut pohled na to, jak správně stylizovat oblečení a jak v něm také vhodně pózovat. Tato umělkyně z Vancouveru se věnuje všemu, především stylu a focení bizarních outfitů na každý den. Tvrdí, že oblečení, které nosí, je portálem pro její další osobnosti. Jeden den generální ředitelkou v New Yorku, druhý den hollywoodskou herečkou němého filmu.

Najate Leklye

Najate byla učitelkou na základní škole v Nizozemsku, když začala svou nečekanou kariéru jako módní ikona. V 67 letech ji její 36letá dcera požádala, aby se stala modelkou pro focení, na kterém zrovna pracovala. Tehdy se zrodila hvězda, která se připojila do hrdých řad žen nad 50 let, jež se věnují módě a nebojí se ukázat svůj osobitý styl na internetu. Toto duo matka a dcera je rozhodnuto ukázat módu a krásu všech věkových kategorií, velikostí i náboženství.

Moon Lin

Mysleli jste si, že pouliční styl je jen pro náctileté? Pak nám dovolte odkázat vás na instagramový profil Moon Lin, abychom vám ukázali, že pouliční móda nemá žádné věkové hranice. Tato 91letá žena dokáže hrdě vynést značky jako Supreme, Nike, Puma, Adidas a další stejně úspěšně jako mladší generace, ne-li lépe.

Lyn Slater

Pokud je řeč o stylových ženách nad 50 let, žádný seznam by nebyl úplný bez Lyn Slater. Tato známá ikona, neustále elegantní profesorka, zahájila svůj módní blog pod názvem Accidental Icon. Své sledující popisuje jako lidi, kteří mají originální styl, aniž by museli být výstřední.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Icepop.com