Stařenka oslavila 100. narozeniny. Největší překvapení jí připravil místní popelář

Nikdo by neměl slavit narozeniny sám, zvláště pokud jsou jubilejní. Ben Bird, popelář z Midlands ve Velké Británie, se jednoho dne rozhodl překvapit na své obvyklé trase Dorothy Ballard, která toho dne slavila 100. narozeniny. Nikdy by nečekala, že se jí dostane tak krásného překvapení.

Dobří přátelé

Dorothy přezdívaná Mercy nemá ve svém okolí moc přátel, proto také neplánovala na své narozeniny nic významného. Ale je tu jedna věc, na kterou se vždy těší – na návštěvu místního popeláře Bena. Vždy se alespoň na 10 minut zastaví, aby s Dorothy prohodil pár slov.

Za ta léta se z dvojice stali blízcí přátelé

Ben rád poslouchá příběhy z Dorothyina života. Je zajímavé slyšet, jak byla svědkem mnoha technologických pokroků, které pro nás nejsou v dnešní době nic neobvyklého, například telefon, televize nebo mobilní telefony.

Sladké překvapení

Když Dorothy v srpnu 2019 slavila své 100. narozeniny, Ben jí slíbil, že jí přinese narozeninový dort. Nikdy předtím žádný ze svých slibů Ben neporušil, a tak se Dorothy těšila na ráno, až otevře dveře a přivítá svého dobrého přítele. Ben svůj slib skutečně dodržel, ale překvapil Dorothy více než jen dortem. 

“Všechno nejlepší”

Když Dorothy vyšla z domu, viděla Bena a skupinu jeho kolegů, jak oslavenkyni nesou dort a přitom zpívají „Happy Birthday To You“. Když se Dorothy vzpamatovala ze sladkého překvapení, sfoukla svíčky a Ben ji vyzval, aby si přála, že oslaví ještě minimálně 105. narozeniny. Celý okamžik byl zachycen na video a téměř přes noc se stal virálním. Dorothyina vnučka Katy po zhlédnutí videa poslala Benovi velké poděkování, že její babičce dokázal zpříjemnit její slavnostní den tak krásným způsobem. Doufáme, že Dorothy oslaví ještě spoustu dalších narozenin.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Icepop.com