Proč některé ženy při sexu nic necítí? Poradíme vám, jak konečně dosáhnout orgasmu

Sex má ve vztazích důležité místo. Smyslnost a erotika posilují pouto mezi oběma partnery a zkvalitňují jejich společný život. Zatímco ale většina mužů nemá žádný problém dosáhnout okamžiku extáze, pro některé ženy je těžké se dané chvíli zcela oddat a užít si pocity slasti. Proč stále existují ženy, které nemohou během sexu dosáhnout maximálního potěšení?

Začněte s masturbací

Podle odborníků, než dosáhnete sedmého nebe, musíte začít s masturbací. Tato aktivita je zdravá a nezbytná k porozumění svých vlastních erotogenních zón, které nejdříve musíte objevit sama, než je budete moci sdělit svému partnerovi. Navíc, pokud se vám samotné nepodaří získat potěšení masturbací, možná budete potřebovat sexuálního terapeuta.

Milujte se často

Ať už se jedná o vaginální nebo klitorální orgasmus, s praxí můžete dosáhnout obou. V prvé řadě je třeba se naprosto uvolnit a dopřát si příjemné pocity hlazení, polibků a stimulace vašich erotogenních zón. K tomu vám může dopomoci relaxační terapie, jóga nebo masáž pro zklidnění mysli. Sex neoddalujte. Zapomeňte na své povinnosti, čas, práci, atd. Milujte se často. Čím více sexu, tím větší pravděpodobnost, že dosáhnete orgasmu.

Cvičte

Najděte si také svou oblíbenou pozici. Experimentujte, hledejte, zkoušejte a hlavně trénujte. Ale tentokrát ne během milování, ale máme na mysli skutečné cvičení. Svaly hrají klíčovou roli při nástupu ženského orgasmu. Existují různé techniky, které zvyšují šance na dosažení vrcholu posílením svalů pánevního dna.

Nestyďte se a řekněte, co chcete

A v neposlední řadě komunikujte se svým partnerem. Nestyďte se, řekněte, co se vám líbí, co se vám nelíbí. Odkryjte své tajné představy. Spousta věcí se upřímností vyřeší.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Santeplusmag.com