Rodiče měli celý život dvě práce, aby uživili rodinu. Jejich syn se jim odvděčil nečekaným překvapením

Péče o rodinu není snadný úkol. Jakmile se stanete rodiči, máte zodpovědnost nejen za sebe, ale i za své děti. Matka a otec každý pracovali ve dvou pracích, aby uživili rodinu. Všechny jejich snahy, láska a péče se však vyplatily, když jim jejich syn LeJuan James koupil za své vlastní peníze krásný dům, o kterém by si jeho rodiče nikdy neodvážili ani snít.

LeJuan si vydělává na internetu

LeJuan James je známý YouTuber, který se stal veřejně známou osobou, když začal na internetu sdílet vtipná videa. Jeho matka pracovala jako hospodyně ve studiu Disney, ale zároveň byla pokladní v lékárně. Otec vykonával povolání údržbáře a pracoval jako pokladní na noční směně v rychlém občerstvení. LeJuanovo rodiče jsou svoji už 33 let, celý život tvrdě pracovali, aby uživili svou rodinu a nikdo nestrádal.

Obětovali svým dětem vše

Matka s otcem za ta léta obětovali svým dětem vše, vždy je stavěli na první místo. LeJuan si jejich oběť moc dobře uvědomoval, věděl, že nic z toho, co pro něj jeho rodiče dělali, není ve všech rodinách samozřejmostí, a proto se jim chtěl odvděčit. Už v dětství toužil svým rodičům jednoho dne pořídit vysněný dům. Teď, když už si vydělává své vlastní nemalé peníze, tak mohl učinit.

Rodiče čekalo obrovské překvapení

LeJuan zavázal svým rodičům oči a vzal je až před jejich nový dům. Ani jeden netušil, co se děje. Poté jim LeJuan řekl, že si mohou sundat šátek. Jakmile před sebou viděli nádherný dům, rozplakali se. Stejně tak LeJuan po reakci svých rodičů nedokázal zadržet slzy. Překvapil své rodiče novým bydlením, které si zaslouží za vše, co pro svou rodinu dělali.

Úvodní obrázek: Se souhlasem LeJuan James, Zdroj: Littlethings.com