Dobrovolnická skupina zachránila 21 psů před jistou smrtí na trhu se psím masem. Co udělala fenka zlatého retrívra bezprostředně po své záchraně vás chytne za srdce

Ukradená fenka zlatého retrívra byla viděna na čínském trhu známém pro obchod s psím masem. Naštěstí skupina milovníků zvířat zasáhla a koupila fenku s dalšími 20 psy, aby jim pomohla uniknout před jistou smrtí. Nebohý pes vypadal, že si zcela uvědomuje, co se právě stalo a začal po své tváři ronit slzy.

Zdá se, že známý trh prodává restauracím jeden kilogram psího masa v přepočtu za 184 korun. Skupina, která se skládala s dobrovolníků a milovníků zvířat, se dostala do přímého střediska trhu a rozhodla se tak koupit všechny psy, které měl prodejce uvězněné v klecích na svém kamiónu. Každý z nich přispěl ze své vlastní kapsy, aby byli psi zachráněni.

Poté skupina odvedla psy na lékařskou prohlídku k veterináři. Záběry dojaté fenky zlatého retrívra byly pořízeny přímo v nemocnici po jejím vyšetření. Většina z přítomných se domnívala, že fenka roní slzy úlevy a vděčnosti, ovšem veterinář prohlásil, že se může také jednat o důsledek oční kontroly, kterou fenka prošla. Ať tak či tak, myslíme si, že laskavost a statečnost dobrovolnické skupiny byly úžasným počinem, kterým by se měl každý nechat inspirovat.

Jak se vám dnešní článek líbil? Nezapomeňte sdílet tento úžasný příběh mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: faithpanda.com