Obézní maminka zjistila, že se při své váze 350 kg nemusí dožít 30 let. Podívejte se, jak dopadlo její odhodlání a pevná vůle o 2 roky později. Výsledky jsou neuvěřitelné!

Vidět, jak lidé dokáží dosáhnout svých cílů navzdory všem překážkám, které jim život přináší, je vždy velice inspirativní. Takovým příkladem je i maminka Ashley, která byla většinu svého života extrémně obézní. V 6 letech začala konzumovat obrovské množství jídla a sladkostí, což dosáhlo takového výsledku, že se její váha ve 27 letech vyšplhala na 350 kg. Když jí doktor předal šokující zprávu, že se nemusí dožít 30 let, pro Ashley to bylo jako probuzení a rozhodla se proti své závislosti bojovat.

Jedinou věcí, kterou mohla sama vykonat, byla sprcha, ovšem i to byl pro ni veliký boj, protože vydržela stát pouze 5 minut. Její těžká váha totiž způsobovala silnou bolest. “Vykonávat normální věci, bylo pro mě nemožné. Nebyl den, abych neměla bolesti a bála jsem se, že si jednoho dne doslova zlomím vlastní záda,” svěřila se Ashley.

Ashley v podstatě nezná nic jiného než tloušťku,. Již po absolvování střední školy vážila kolem 200 kg. Navzdory své hmotnosti i přesto potkala lásku už na škole, z které vzešel syn Patrick. Ve svých pouhých 5 letech představuje pro Ashley její nohy, bez něj by byla ztracená.

Naštěstí se seznámila s Younanem, lékařem, jenž se specializuje na operaci extrémně obézních lidí. Varoval ji, že se v takovém stavu nedožije ani 30 let. S myšlenkou na svého syna se Ashley rozhodla začít bojovat se svou poruchou stravování. Celá cesta pro ni byla fyzickou i emocionální horskou dráhou, proto doktor Younan navrhl setkání s terapeutem, který by ji mohl pomoci zvládnout své emocionální trauma. Naštěstí se celé její odhodlání vyplatilo a během jednoho roku snížila svou hmotnost na 125 kg.

Dnes už Ashley umí ovládat svou závislost a nepoužívá jídlo jako prostředek pro zaplnění emocionální prázdnoty. Pokud se cítí rozrušeně, smutně nebo i šťastně, chodí na procházku. Jí zdravé pokrmy v malých porcích a s hubnutím pokračuje.

V níže uvedeném videu můžete zhlédnout celý Ashleyin příběh:

Díky změně myšlení a podpoře okolí dostala Ashley nový pohled na život. Sdílejte její příběh s vašimi přáteli a rodinou a dodejte inspiraci lidem, kteří ji potřebují.

Zdroj: en.stories.newsner.com