Muž obdaroval svou bývalou manželku dárkem, který by nikdo nečekal, zvláště ona. Všichni zůstali šokovaně zírat!

Život si vždy najde způsob, jak se točit v kruzích. To platí zejména v otázkách týkajících se srdce. Zatímco se některé páry rozpadají, jiné končí s velkým množstvím nevyřešených záležitostí a výsledkem pak je, že takoví lidé mají tendence zůstávat v kontaktu.

Takovými lidmi jsou i bývalí manželé Aganovi. Ale zdá se, že svou situaci nakonec vyřešili, a to právě v čase Vánoc. Jeffrey Agan překvapil svou bývalou ženu dárkem pod stromeček – poté, co jej otevřela, si Jeffrey klekl na koleno a položil otázku – řekla ANO! „Pravá láska si nakonec cestu vždycky najde,“ řekl Jeff.

Pár se rozvedl před třemi lety po 25letém manželství. Rozchod byl velmi klidný za těch nejlepších podmínek. Za šest měsíců si ale oba uvědomili, že mají mezi sebou ještě nějaké nevyřešené záležitosti, kvůli kterým by měli zůstat v kontaktu. Jejich děti byly samozřejmě radostí bez sebe, když zjistily, že se rodiče opět dali dohromady. Dokonce založily internetovou stránku, aby jim mohly zajistit ten nejlepší druhý svatební den.

„Jejich první svatba byla v obchodě s elektronikou. Maminka sjížděla eskalátorem dolů, protože moji rodiče byli příliš chudí, aby si mohli dovolit pompézní svatbu. Proto bych jim ji chtěl tentokrát dopřát, jelikož si ji zaslouží,“ řekl jejich syn.

Co říkáte na tento příběh, který je důkazem toho, že někteří lidé k sobě prostě patří? Nezapomeňte článek plný lásky sdílet mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: addictingstories.org