Žena se obávala péče svého manžela o jejich dvě krásné děti. Skrytá kamera v obývacím pokoji jí ale nabídla obraz, na který se nyní dívá s láskou neustále dokola!

V dnešním moderním světě jsou otcové zapojeni do výchovy a péče o své děti mnohem více než kdysi. A to je jedině dobře! Obvykle pracují oba rodiče a zatímco je jeden v práci, druhý hlídá. Rujeana a její manžel mají dvě krásné děti a jak už to tak bývá, ženy mívají obavy zanechat tatínky s malými ratolestmi doma samotné.

Sama Rujeana byla velmi zvědavá, jak to vypadá u nich doma, když zrovna ona pracuje. Představa ji tak ovládla, že se rozhodla do obývacího pokoje umístit skrytou kameru. Otec neměl sebemenší tušení, že je natáčen a to činí z následujícího videa ještě roztomilejší obraz.

V ten den si její děti hrály před televizí, starší dcera tančila a hrála si s třásněmi, když v tu chvíli tatínek procházel kolem místnosti s košem na prádlo. Všeho zanechal a začal tancovat se svou dcerkou na píseň Supernatural od Katy Perry. Jak se zdá, musí být jeho oblíbenou!

Předvedl své taneční dovednosti a vše završil epickou pózou. Děti byly u vytržení. Rujeana tvrdí, že se na video dívá neustále dokola a my se jí vůbec nedivíme.

Vše můžete vidět na níže uvedeném videu:

Jak se vám líbí péče o děti tohoto tatínka? Sdílejte článek mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: addictingstories.org