Žena byla na svého manžela tolik naštvaná, že už se jednoho dne neudržela! Poté ale najednou prozřela a sdílela s celým světem toto dojemné vyznání!

Když je práce náročná, není to jen zaměstnanec, kdo trpí, ale také jeho rodina. O to těžší je, když jste například farmářem, práce je těžká a velmi vyčerpávající, ale tento příběh, sdílený na sociální síti, není pouze o stížnostech, které by manželka jednoho z takových pracovníků mohla mít, je to příběh o tom, jak se jí jednoho dne otevřely oči poté, co její manžel přišel z práce domů a měla možnost jej vidět s jejich dcerou:

„Byla jsem unavená. Byla jsem podrážděná. Poslala jsem svému muži zprávu, ve které stálo, že vím, že se nic nezmění, ale jsem už opravdu naštvaná, jak moc pracuje a že vše, co musím během dne udělat, musím udělat sama. Práce na plný úvazek, vaření večeře, koupání dětí, víkendové výlety bez něj, starost o domácnost. Nesnášela jsem to. Prožívám tyto chvíle neustále dokola, jakmile přijde období sázení a sklizně. Ale pak se to stalo! Vešel dovnitř, připravil si jídlo na talíř, sedl si a jedl sám. Byl unavený. Byl horký. A byl vyčerpaný.

Místo, aby si postěžoval, omlouval se za to, že jsem unavená a cítím to, co cítím. Naše dcera Charlotte se k němu přidala a ujídala většinu jeho večeře. Nestěžoval si. Sdílel s ní své jídlo a mě to zasáhlo. Přeji si, abychom ho viděli častěji než jen na hodinu denně? Ano! Ale láska, kterou v sobě nosí pro své řemeslo, je něco, co mu můžeme závidět i přesto, že je zemědělství nevděčná profese. Je čtvrtou generací, která potí slzy a krev při této tvrdé práci, jejíž hodnoty a disciplínu chce ukázat svým dětem. Místo, abych byla frustrovaná, měla jsem cítit vděčnost. Během večeře musím poslouchat všechny příběhy, které se našim dětem staly, musím je koupat a poslouchat jejich chichotání. Musím se s nimi mazlit a milovat je o pár hodin denně déle než můj manžel. To on je ten, který vše obětoval, ne já. A my takto budeme pokračovat až do dalšího deštivého dne, díky kterému si s ním ukradneme pár hodin navíc. Mezitím, až budete sedět ve své pohodlné bavlněné košili a jíst chutné čerstvé potraviny z farmy, poděkujte takovým lidem jako je můj muž. Kde bychom bez nich byli?“

Co říkáte na dojemné vyznání na sociální síti? Neváhejte jej sdílet mezi svými přáteli a rodinou, aby i oni pochopili, jaká je to řehole.

Zdroj: faithpanda.com