Jak otevřít lahev od piva i bez otvíráku pomocí několika obyčejných věcí, které jsou vždy po ruce

Měli jste někdy chuť na pivo a otvírák prostě nikde? Pokud zrovna nepatříte mezi trampy, kteří si dokáží poradit s čímkoli a potřebujete osvědčený otvírák k otevření lahve od piva, zaškolíme vás nyní pěti způsoby, jak se dostat do lahve pomocí naprosto obyčejných věcí. A ani jedna z nich není otvírák.

Použití jednoho kusu papíru

Neuvěřitelně snadná metoda, která spočívá ve skládání jednoho kusu papíru, dokud to jde. Poté použijte tvrdou špičku složeného papíru k otevření zátky.

Použití jiné láhve

Pokud máte jednu láhev piva, jistě se někde najde i druhá. Pomocí jedné lahve proti druhé jste schopni ji otevřít. Zapřete o sebe obě víčka a lahví, jejíž zátka je navrchu, ťukněte o stůl. Víčko láhve, do které se chcete dostat, by mělo doslova odlétnout.

Použití dveřní zárubně

Snad se budete nacházet v místnosti, která má dveře, jež vám tentokrát mohou nahradit otvírák. Zapřete víčko o dveřní zárubně a vytvořte odpor, stejně jako u použití běžného otvíráku, abyste lahev otevřeli.

Použití lžíce

Máte-li po ruce lžíci, použijte ji stejně jako otvírák. Zapřete její špičku o zátku tak, aby oblá část lžíce směřovala dolu. Poté zapřete o zátku a postupujte kolem dokola, dokud víčko neodletí.

Použití prstenu nebo kroužku na klíče

Nedoporučuje se pro rodinné dědictví nebo drahé prsteny. Ovšem použít můžete i obyčejný kroužek na klíče. Ten si navlékněte na prsteníček nebo prostředníček, zapřete o hranu zátky a prsty zakryjte celou horní část lahve. Poté zaberte, jako když používáte klasický otvírák. A je to!

Jak se vám dnešní tipy líbily? Máte některé své metody, jak otevřít lahev bez otvíráku? Dejte nám vědět své zkušenosti do komentářů a neváhejte článek sdílet mezi svými přáteli a rodinou.

Zdroj: wisebread.com