Dvoubarevné nepečené smetanové řezy s bílou a černou čokoládou! Jednoduchý zákusek, který se vám bude rozplývat na jazyku!

Máte chuť na smetanovou pochoutku, ale nechcete použít troubu? Pak je pro vás tento recept naprosto ideální. Lehký nepečený piškot je v kombinaci s krémem naprosto fantastický.

Příprava Vám zabere minimum čas a výsledek bude stát za to!

Ingredience: 

  • Balení čokoládových sušenek
  • Litr mléka
  • 100 škrobu nebo 100G hladké mouky
  • 150 bílé čokolády
  • 250 g másla

Čokoládová poleva

  • 200g mléčné čokolády
  • 5 PL mléka
  • 3PL cukru
  • 150 g másla

Postup

1/ Škrob a nebo mouku smícháme se č lžícemi cukru a přidáme šálek mléka. těsto zpracujeme do hladka

2/ Ve zbyleém mléku rozpustíme bílou čokoládu. Jakmile se mléko začne vařit, tak ho hned odstavte z plamenu. Teplé mléko s čokoládou nalejte do připravené směsy. Máslo se zbylým cukrem zapracujte do krému. spojte krém s mléčnou a čokoládovou směsí

3/ Všechny suroviny na tmavou polevu dejte do hrnce a rozehřejte ve vedoní koupeli. Mýchejte dokud není směs krémová.

4/ Teď už jen stačí rezy pokládat dohromady. Sušenky, krém, sušenky, krém a takto opakujte 4x zakončete černou polevou a nechte vychladit

 

Pokud Vás recept zaujal, tak ho sdílejte se svými přáteli!

Přejeme dobrou chuť!

zdroj: humormagazin.com