Jak využít alobal jinak než pouze v kuchyni? S jeho pomocí můžete říct sbohem nepříjemné bolesti

Zřejmě první věc, která nás napadne při pomyšlení na alobal, je dobré využití v kuchyni, kdy nám jídlo může zůstat déle teplé nebo studené. Zřejmě nikoho z nás nikdy nenapadlo, že může být skvělou věcí při udržení zdraví. Jednou z nejnepříjemnějších situací je, když cítíme bolest, a to jakoukoliv. Ovšem jediné, co stačí udělat, je přiložit kus alobalu na postižené místo a pozorovat zázrak. Po určité době bolest totiž zmizí, jako by předtím ani neexistovala.

Jak alobal správně používat?

Stačí pouze nastříhat kusy běžného alobalu, přiložit na bolavé místo a obvázat. Dokonce jej můžete položit i na pooperační jizvy, které mohou být také léčeny tímto způsobem. Čínská medicína doporučuje alobal po celém světě s dobou užívání 10 – 12 dní. Stačí následovat jednoduché kroky, které jsou:

  • Přiložte kus alobalu na bolestivé místo.
  • Pevně ovažte.
  • Nechte působit přes noc nebo i celý den.
  • Takto praktikujte 10 – 12 dní.
  • Poté si dejte 1 – 2 týdny přestávku.
  • Následně celou léčbu opakujte, pokud máte pocit, že je to potřeba.

Alobal má navíc extrémně silný protizánětlivý účinek, proto může léčit i běžné nachlazení, kdy si ovážete nohy 5 – 7 vrstvami alobalu a mezi každou vložíte kus látky nebo papíru. Nechte působit alespoň hodinu, poté vyměňte a nechte působit dvojnásobně, tedy 2 hodiny. Takto opakujte celý týden.

zdroj: www.feelhealthylife.com