Zdravotní rizika konzumace lískooříškového krému! Věděli jste ale, jak je nebezpečný?

Rádi bychom řekli, že lískooříškový krém je tou nejlepší volbou pro začátek dne, ale to bychom bohužel lhali. Jak už to tak bývá, ty nejlepší věci jsou zároveň největšími zabijáky pro naše zdraví a v tomto případě tomu není jinak. Víme, jak tento krém milujete, ale než zase ráno sáhnete do police, abyste si jej namazali na toust, měli byste vědět, co následující čtyři ingredience v něm obsažené znamenají pro naše tělo.

Sója

Mnozí lidé se proti tomuto názoru jistě postaví, protože jak je známo asijská kultura konzumuje sóju již po staletí a je jisté, že je pro nás opravdu dobrá. Asijská kultura skutečně konzumuje velmi malé množství přirozeně vypěstovaných sójových bobů, ale konkrétně v tomto případě mluvíme o sójovém lecitinu, který zrovna náš přítel není. A proč? Protože ve spojitosti se štítnou žlázou způsobuje depresi, nekontrolované nabírání hmotnosti, únavu, opožděnou menstruaci, brzkou pubertu a rakovinu prsu.

Cukr

Cukr z geneticky modifikované cukrové řepy je známý jako velmi levný, plný pesticidů a upraveného cukru, který naše tělo nerozpozná jako cukr. Nejdůležitější informací je to, že je levný a také to, že tyto cukry se nazývají neurotoxiny a mohou způsobit smrt mozkových buněk. Také jsou spojeny s případy ADHD, autismu, deprese, úzkosti a migrény.

Odstředěné mléko

V tomto případě se nejedná o čerstvé mléko, jaké si představíte od kraviček, pasoucích se na zelených lukách. Jedná se o mléko plné úprav a antibiotik, které je v konečném výsledku pouhá bílá tekutina, bez vůně, přidané k sušenému mléku, jenž je plné nejnebezpečnějších druhů cholesterolu vůbec.

Vanilka

Jedná se o umělou příchuť vanilky, která si pouze zahrává s naším mozkem, jenž si myslí, že cítí pravou vanilku. Vanilka dokáže být velmi nebezpečná, protože způsobuje závislost spojenou s receptory ve vašem mozku, což zapříčiňuje uvolnění nadměrného množství serotoninu.

zdroj: www.feelhealthylife.com